Δωρεάν Μελέτη

Είναι οι συχνότερες ερωτήσεις όσων επιθυμούν αντικατάσταση κουφωμάτων. Η TECHNICAL -PAPAGEORGIOU προσφέρει δωρεάν μελέτη και προσφορά κουφωμάτων αλουμινίου. Έπειτα από συνεννόηση σας επισκέπτονται στο χώρο σας έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας, χωρίς καμία επιβάρυνση και σας προτείνουν λύσεις για την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Σε μια προσφορά κουφωμάτων πρέπει να αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες των κουφωμάτων.Η σειρά (ψυχρο η θερμο),το χρωμα, οι υαλοπίνακες (αν είναι ενεργειακοί, triplex ή απλοί), τα εξαρτήματα (αφρώδη λάστιχα ή φούσκες, αν έχουν κεντρικό λάστιχο κάσας), τα πολλαπλά κλειδώματα,η αποξήλωση, η τοποθέτηση είναι σημαντικά στοιχειά που καθορίζουν την τιμή.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα Ζήτησης Προσφοράς, μπορούμε να προετοιμάσουμε προτάσεις για εσάς, βάση των δικών σας διαστάσεων.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για περισσότερα από ένα από τα προϊόντα μας, μπορείτε να μας στείλετε και ένα αρχείο με τις διαστάσεις τους. Οι επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων είναι *.txt, *.xls, *.xlsx

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή