Η εταιρεία TECHNICAL PAPAGEORGIOU ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1990 από τον Γεώργιο και Δημήτριο Παπαγεωργίου με κύριο αντικείμενο την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων, κουφωμάτων αλουμινίου και συναφών κατασκευών.
Στεγάζεται σε ιδιοκτήτες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3000m² οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδα συνολικής έκτασης 15000m² στο 4 χλμ. Αιδηψού – Ιστιαίας στην περιοχή Άγιος στην Βόρεια Εύβοια. Οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν ολοκληρωμένα τις ανάγκες της εταιρείας για την παραγωγή, την αποθήκευση καθώς και την στέγαση εκθεσιακού χώρου και διοικητικών υπηρεσιών. Η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή προϊόντων, την αποξήλωση των παλαιών κατασκευών καθώς και την τοποθέτηση των νέων.
Στο εργοστάσιο λειτουργούν ξεχωριστά υπερσύγχρονα τμήματα αποθήκευσης πρώτων υλών, κοπής, μονταρίσματος, τοποθέτησης μηχανισμού, και κατασκευής υαλοπινάκων με ηλεκτρονικά μηχανήματα CNC.
Παράλληλα με την ερεύνα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό, του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της, την συμμετοχή σε σεμινάρια και την επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση του προσωπικού της έχει διευρύνει σημαντικά τους τομείς παραγωγής και την προσθήκη νέων προϊόντων και εφαρμογών.
Τέλος η επιχείρηση με τους συνεχόμενους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που διαθέτει αναλαμβάνει κατασκευές σε δημοσιά κτήρια όπως σχολεία καθώς επίσης συμμετέχει και στο πρόγραμμα εξ οικονομήσει κατ’ οίκον.
Διαθέτει τα προϊόντα και προς χονδρική πώληση καθώς επίσης τοποθέτηση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών.

Σας παρέχουμε

ΑΡΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η παραγωγή τελικών προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΤECHNICAL PAPAGEORGIOU κάτω από τις αυστηρότερες προδιάγραφες ασφάλειας και τα υψηλοτέρα απαιτούμενα στάνταρ ποιότητας

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η πολιτική ποιότητα της εταιρείας πιστοποιείται ήδη από τις αρχές του 2002 από τις εταιρείες ELVIAL και REHAU και αργότερα από τις εταιρείες ALUMIL και SALAMANDER στα κουφώματα αλουμίνιου και PVC αντίστοιχα. Επίσης εναρμονίζεται με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα ISO9001 2015.

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το πλήθος εφαρμογών των προϊόντων της TECHNICAL PAPAGEORGIOU έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τις πρακτικές και λειτουργικές ανάγκες του χώρου κάθε πελάτη αλλά και να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της αισθητικής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε κάθε περίπτωση.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και η συνεχής αναζήτησή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν την κατασκευή προϊόντων με την μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία και ασφάλεια.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι εξελιγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τα παγκόσμια ενεργειακά πρότυπα προσφέρουν στους πελάτες την μέγιστη εξοικονόμηση χρήματων και ενέργειας με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή